Weight loss logo

Inetas Rijnieces veselīgas tievēšanas izaicinājums 4 nedēļas, lai nomestu lieko

Tev pašai nekas nebūs jārēķina – viss jau būs sarēķināts un sagatavots tieši TEV (visiem dalībniekiem nav vienādas copy-paste ēdienkartes).

 

Nākošais tievēšanas izaicinājums sāksies 1. aprīlī.

 

Piesakies tūlīt, lai es varu paspēt sagatavot Tev atbilstošu ēdienkarti!

Tu saņemsi ēdienkarti 4 nedēļām un manu atbalstu jebkurā ar ēdienkarti, sportu vai tievēšanu saistītā jautājumā.

Cena par 4 nedēļām – tikai 50 Eur.

‼️ Ja nedzīvo Latvijā vai ir kāda produkta nepanesība – maksa par dalību projektā būs 60 Euro. Šajā gadījumā aizpildiet Individuālās ēdienkartes anketu ŠEIT un norādiet, ka vēlieties pievienoties tievētāju WhatsApp grupai.1

Nekāda riska!

Pieprasiet ēdienkartes paraugu 3 dienām par brīvu

Ēdienkartes paraugs atvērsies šajā pat lapā, varbūt būs brīdi jāuzgaida.

Dalībnieku atsauksmes

Visas atsauksmes ir rakstījuši reāli cilvēki, kā pateicību par sniegto palīdzību un atbalstu. Visas atsauksmes ir publicētas nerediģētas – tieši tā kā tika iesūtītas.

Simona Pirms Pēc
Kopš vidusskolas esmu ļoti daudz “sēdējusi” uz dažādām diētām – esmu bijusi gan svara vērotājos, gan ievērojusi Minesotas diētu, gan Dikāna diētu, bet visas īslaicīgas- cik svara zaudēju, tik atkal atpakaļ un ar katru reizi vairāk. Gāju uz trenažieru zāli. Sākumā viss labi, bet, tā kā ēdienkarte nebija sakārtota, svars atgriezās. Tā, nu tievējot un atkal noraujoties tiku līdz 104 kg.
Simona
Tievēšanas izaicinājuma dalībniece
Elins veiksmes stāsts
Ineta, mīļš Tev paldies par Taviem daudzajiem padomiem, uzmundrinošiem vārdiem, pasakainajām ēdienu un kūku receptēm. Tās kūkas! Tās daudzas mums ir topā. Ja kāda šaubās, ka nav iespējams, tad metiet šaubas prom, visu var un viss ir iespējams, tikai vajag ļoti vēlēties un protams nepadoties pie pirmajām grūtībām! Un galvenais, atcerēties: kas lēni nāk, tas labi nāk. Noturīgi!
Elīna
Tievēšanas izaicinājuma dalībniece
Ingas veiksmes stāsts
Jāatzist, ka pirmās nedēļas bija mazliet grūtākas, bet ari bezgala aizraujošas – atrast pareizos produktus veikalu plauktos, jo dzīvoju Norvēģijā, nomēģināt jaunus garšas salikumus, plānot iepirkšanos un ēdienreizes uz priekšu, ko ņemt līdzi uz darbu utt. Un, tad nāca pirmie rezultāti – un šis ‘wow’ efekts – kad Tu redzi, ka šis viss patiešām darbojas, un var gana daudz un gardi ēst, un piedevām zaudēt svaru. Pēc 4 darbīgām nedēļām, kurās es ļoti cītīgi sekoju saņemtajai Ēdienkartei un zaudēu 6,4 kg, bija iespēja turpināt darboties Whatsapp grupiņā, nodot iknedēļas svara atskaites (šis ir bijis izšķiroši svarīgi man!) …
Inga
Tievēšanas izaicinājuma dalībniece
Ilzes veiksmes stāsts
2010.gadā oktobra vidū, tieši savā dzimšanas dienā uzkāpu uz svariem. Tie man vienkārši paralizēja – 75,8kg. Jau labu laiku nebiju apmierināta ar sevi. Spogulis, ja ļoti gribēju, meloja, bet cipari bija vēl nepielūdzamāki un arī tas, ka labu laiku kā nevēlējos fotografēties, jo fotogrāfijas rādija manu patieso izskatu, lika man saprast, ka ir pēdējais laiks kaut ko mainīt – ja man tagad ir 75kg, tad nav vairs aiz kalniem 80… un tad jau arī 100kg, bet to nu es nevēlējos!
Ilze
Kliente

Mani veselīgas tievēšanas pamatprincipi

Kā tas notiks

Apmeklējot šo vietni, Jūs piekrītat sīkfailu saglabāšanai savā ierīcē, lai uzlabotu vietnes navigāciju un analizētu vietnes lietojumu.

Janvāra tievēšanas izaicinājums sāksies pēc

Dienas
Stundas
Minūtes
Sekundes